+31 (0)6 41 61 98 52 info@herinneringeninbeeld.nl

FAQ

Wanneer een naaste overlijdt komt er veel op u af. In een korte tijd moet er van alles worden geregeld; zo ook de uitvaartdienst.
Tijdens een uitvaartdienst wordt het leven van een dierbare herdacht. Met een lach en een traan worden fijne herinneringen opgehaald. Een memorial – begeleid door de gewenste muziek – maakt een plechtigheid compleet, luchtiger en absoluut gedenkwaardig.

V: Is een memorial duur?
A: Gezien de tijd die het kost in het maken van een memorial, het op tijd en in de juiste aanleverspecificaties opmaken naast het geen wat nog meer geregeld moet worden, is een Memorial absoluut niet duur.
V: Het maken van een memorial is veel werk en mijn hoofd staat hier niet naar.
A: HiB neemt u alles uit handen. Het enige wat u moet doen is de foto’s verzamelen en digitaal in volgorde aan te leveren, evenals de muziekstukken. Indien nodig kunnen de foto’s gescand worden door HiB en zullen wij meedenken en adviseren m.b.t. de volgorde van de foto’s. Verder handelt HiB alles af tot en met het aanleveren van de presentatie op de locatie waar de uitvaartdienst gehouden wordt.
V: Mijn nichtje kan ook een memorial maken.
A: Het maken van een goede memorial wordt erg onderschat voor wat betreft de opbouw en de tijd die hierin gaat zitten. Een amateur is al snel minstens 2-4 dagen bezig. Een memorial is medebepalend voor en een belangrijk onderdeel van de uitvaartdienst. Behalve dat de kwaliteit van de memorial goed moet zijn, is het noodzaak dat deze feilloos verloopt tijdens de uitvaartdienst. Herinneringen in beeld neemt u dit uit handen en verzorgt een prachtige professionele fotopresentatie ofwel een Memorial voor u.
V: Ik heb niet veel foto’s.
A: De memorial moet uiterlijk 24 uur voor de dienst zijn aangeleverd. HiB heeft ervaring met het maken van memorial . Wellicht is er genoeg tijd om aan familieleden en andere relaties te vragen om foto’s.
A: Wat kan ik achteraf nog met de memorial?
V: U krijgt de Memorial toegestuurd, zodat u deze kunt bekijken wanneer u wilt. De Memorial is een blijvende herinneringen.
Ook kunt de Memorial toevoegen in de bedankkaartjes of gedachtenisprentjes. De ontvanger scant de code op de kaart met de mobiele telefoon of tablet en de Memorial word afgespeeld.
Ook is het mogelijk om op de rustplaats(bij het graf of de urn) de Memorial af te spelen door middel van een speciale chip die bij het graf of urn word geplaatst.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.